Το Συνεργειο

Λεωφ. Σπάτων 82, Γέρακας 153 44 Τηλέφωνο: 21 0603 6154

Είμαστε εδω για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, με πάνω απο 35 χρονια εμπειρίας, νέες εγκαταστασεις και πάνω απ\’ όλα σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Το Συνεργειο

Σχεση εμπιστοσυνης με τον πελατη

Καλώς ήρθατε στη VMS (Vigas Mercedes Service) αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz και Smart, το υπερσύγχρονο συνεργείο μας  προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρηση, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό.

 

Η ύπαρξη και η δραστηριότητά μας σε αυτόν τον χώρο είναι οικογενειακή υπόθεση, ο Θεοδόσιος Βίγκας δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής Mercedes-Benz εδώ και 35 χρόνια γεγονός που εγγυάται τεράστια εμπειρία και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται στους πελάτες μας.

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στο Πικέρμι Αττικής, το 2016 και παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς η VMS μεταφέρθηκε σε  νέες μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, στη  Λεωφόρο Σπάτων 82 κοντά στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής επενδύοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος με τρόπο που ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί άνετα, ευχάριστα καθώς υπάρχει άνετο πάρκινγκ και χώρος αναμονής μέσα σε φιλικό περιβάλλον.

Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη.